Waarom kiezen voor ons?

Mijn coaching is gericht op diepgaande toekomstgerichte verandering en vraagt de nodige tijd. Tijd die nadien resulteert in kracht en flexibiliteit, doordat we tijdens de coaching niet focussen op de zichtbare patronen, maar vooral op de onzichtbare en sturende patronen.

 • Professionele coaching

  Ondersteund door mijn ervaring als voormalig topsporter, HR Manager,
  coach en op basis van de trainingen die ik gevolgd heb,
  garandeer ik een professionele coaching.

 • Oprechte interesse

  De klant is vragende partij in de gewenste verandering en dat geeft mij de rust om, vanuit oprechte interesse en nieuwsgierigheid in mensen, snel en diep te schakelen op het vlak van vertrouwen.

 • Zelfregulatie & zelfredzaamheid

  Met dit, soms delicaat, mandaat en met een diepe coachende verbinding ga ik aan de slag om zelfregulatie en zelfredzaamheid te stimuleren.

 • Diepgaande toekomstige verandering

  Mijn coaching is gericht op diepgaande toekomstgerichte verandering en vraagt de nodige tijd. Tijd die nadien resulteert in snelheid, doordat we tijdens de coaching niet focussen op de zichtbare patronen, maar vooral op de onzichtbare en sturende patronen.

 • Lange termijn

  De diepgang zorgt voor kracht en een diep vertrouwen in jezelf bij confrontatie met nieuwe situaties. Ze zorgt met andere woorden voor de mogelijkheid om op lange termijn te putten uit een nieuwe vorm van flexibiliteit.

 • Down-to-earth

  Ik coach down-to-earth en tover niet met dure en ingewikkelde woorden. Een coachee of team dat bij mij coaching volgt, heeft het dikwijls al moeilijk genoeg om boven water te blijven en te puren uit eigen kracht. Ik hou het bijgevolg graag eenvoudig en nodig via die eenvoud uit om naar de diepte te duiken.

 • Zorgzaam

  Deze aanpak doet echter tegelijkertijd een beroep op mijn zorgzaamheid. Veranderen en de confrontatie die daarmee gepaard gaat, vraagt veel van iemand. Die uitdagende verandering doet soms pijn en daar ga ik zorgzaam mee om.

Contact

nadja@nadjawillems.be
+32 (0)473 70 86 85

Winkelkouter 61
9770 Kruisem

of

Vaart Rechteroever 225
9800 Deinze