Nadja Willems

In mijn coaching staat een down-to-earth-aanpak centraal, waarvoor ik uit mijn ‘oervrouw’ puur. Met andere woorden:

 • krachtig
 • down-to-earth
 • eenvoudig
 • zonder het zorgende aspect uit het oog te verliezen

Via een lach en een traan, met een stevige portie humor en zelfrelativering streef ik samen met jou naar krachtige en toekomstgerichte verandering.

Topsport

Ik groeide als jongste van 4 meisjes op in een alledaags en sportief gezin. Op jonge leeftijd maakte ik samen met mijn twee oudere zussen deel uit van het nationaal team acrobatie. Mijn oudste zus heeft zich in haar jonge jaren steeds geëngageerd in de lokale Chiro-afdeling. Verantwoordelijkheid nemen, discipline, plannen en ondernemen zit ons dus in het bloed.

Studies & gezin

Na mijn studies als maatschappelijk assistent – personeelswerk behaalde ik via avondonderwijs mijn diploma HR Management. Ik had tijdens de eerste jaren van mijn loopbaan het voorrecht om samen met mijn man het parcours van huisje, tuintje en 4 kindjes te doorlopen. De combinatie van deze zaken heeft mijn vaardigheden op het vlak van organiseren en plannen ongetwijfeld verder aangescherpt.

Loopbaan

Ik startte als HR administrator en groeide al snel door tot HR Officer bij Alpro en Fabricom GTI. De verhuis van Fabricom GTI en mijn honger naar meer verantwoordelijkheid zorgde ervoor dat ik vrij snel in mijn loopbaan een functie als HR Manager kon opnemen in de sterk groeiende en veranderende kmo De Vos Energie. Nadien oefende ik dezelfde functie uit in grotere organisaties zoals SAPA en Groep Santens. Het generalistische karakter, de combinatie van sociale en technische vaardigheden en de procesmatige administratie in die functie zijn me op het lijf geschreven. En toch … was er ergens een gemis.

Burn-out en herscholing

Mijn jeugdjaren en de beginfase van mijn loopbaan werden gekenmerkt door de woorden "blijven doorgaan". De vele uren sporten met daarnaast
schooltaken en daarna de combinatie van mijn gezin en mijn loopbaan
hadden blijkbaar veel van mij gevraagd. Toen ik in 2015 door een ingrijpende operatie uit mijn dagelijkse ritme gehaald werd, verdween plots alle kracht en goesting in het leven. Ik vergelijk deze periode dikwijls met iemand die hoog in de bergen met het hoofd in de wolken staat. Een persoon die te verlamd is door de inspanningen om de schoonheid van het bereikte te zien. Na regen komt echter zonneschijn en mede dankzij de hulp van mijn gezin, familie, een vriendin en coaching verdween langzaam de mist. Van deze periode heb ik dankbaar gebruik gemaakt om me te herbronnen en ‘het gemis’ in mijn loopbaan te benoemen. Mijn zorgende en ondersteunende vaardigheden kwamen al geruime tijd niet meer aan bod zoals ik het graag wou. De beslissing was meteen genomen om me bij te scholen als coach.

What About Me en Nadja Willems

In 2016 werd What About Me opgericht: mijn eigen organisatie, die voornamelijk gericht was op freelance werk als HR Manager, teamcoaching, loopbaancoaching en studiementoring bij jongeren.

Sinds 1 januari 2021 durf ik fier stellen dat mijn coachende vaardigheden voldoende verfijnd zijn om me voornamelijk toe te leggen op teamcoaching, individuele coaching en loopbaancoaching.

Het zou echter jammer zijn om mijn ervaring als HR Manager zomaar naast mij neer te leggen. Daarom blijf ik HR-analyses en mentoring van HR Managers aanbieden.

Opleidingen

 • NLP-practitioner (Happy Coach)
 • Belbin Teamrol accreditatie (Belbin Nederland)
 • Ericsoniaanse Hypnose (Happy Coach)
 • Systemisch coachen (The Coaching Square)
 • Teamcoaching (The Coaching Square)
 • Certified Coach (The Coaching Square)
 • HR Management (EHSAL)
 • Bachelor maatschappelijk werk optie personeelswerk (Hogeschool Gent)

Meer informatie

Contact

nadja@nadjawillems.be
+32 (0)473 70 86 85

Winkelkouter 61
9770 Kruisem

of

Vaart Rechteroever 225
9800 Deinze